DESPRE FIRMA

Lobbi Plast este o companie cu un portofoliu mare de produse și relații de parteneriat cu companii internaționale de frunte din lumea întreaga: Europa, Asia, America, Africa.

Baze de producție în: Bulgaria, Italia, Germania, Spania.

Lucrăm cu materii prime din: Europa, China, SUA.

Lobbi Plast este unul dintre cei mai buni furnizori de articole din plastic pentru industria alimentară, farmaceutică și auto. 

Experiența noastră în domeniul articolelor din plastic este în principal legată de dezvoltarea produselor destinate sectorului industrial, cum ar fi containere de transport, navete, cuve și paleți din plastic care au plasat compania noastră într-o poziție de lider în industria alimentară. Oferim de asemenea toate celelalte produse din plastic necesare în sectorul de producție și cel comercial din țara noastră.

Înființarea companiei LOBBI PLAST a avut la baza idea  de a oferi clienților săi cele mai bune și cele mai însemnate produse din lumea articolelor din plastic. Folosind experiența și know-how-ul partenerilor noștri din Bulgaria și Europa, care sunt printre producătorii de frunte de articole și ambalaje din plastic, justifică încercarea noastră de a atinge noi orizonturi de dezvoltare.

Niu am creat și un sistem de evaluare a celor mai bune produse și, prelucrând informațiile noastre de la și despre piață, precum și opiniile clienților noștri despre produse, evaluăm produsele și le clasăm în clasamentul "Cel mai Bun produs al anului".

După ani de experiență, am unit procesul de la producerea și până  la furnizarea și închirierea /leasingul de articole din plastic și ambalaje de transport către clienții noștri, reunite în noutățile ca de pildă sistemele Pool Logistic și Pooling of packing transport.

Ne îngrijim de perfecționarea calității produselor finite oferite de clienții companiei Lobbi Plast, cu scopul de a garanta competitivitatea și dezvoltarea afacerilor acestora și obținerea unui mod de viață mai sănătos și mai bun.

Ne străduim să fimi primii în noutăți, să avem contacte permanente cu clienții noștri și să fim întotdeauna la dispoziția lor.

Experiența noastră îndelungată, echipa noastră profesională și investițiile constante au contribuit la munca noastră de succes de-a lungul anilor și la încrederea clienților noștri față de noi.