За фирмата

Lobbi Plast е компания с голямо портфолио от продукти и партньорски взаимоотношения с водещи международни компании в цял свят: Европа, Азия, Америка, Африка.

Производствени бази: България, Италия, Германия, Испания.

Работим със суровини от: Европа, Китай, САЩ.

Lobbi Plast е един от най-добрите доставчици на пластмасови изделия за хранителната индустрия, фармация и автомобилостроене. 

Нашият опит в областта на пластмасовите изделия е свързан най- вече с развитието на продукти за производствения сектор каквито са транспортни контейнери, каси, вани и пластмасови палети, които поставиха нашата компания на водеща позиция в хранителната промишленост. Ние предлагаме и всички други изделия от пластмаса, които са необходими на производствения и търговски сектор в страната ни.

Основната идея заложена в “ЛОББИ ПЛАСТ” е да предложи на своите клиенти най- добрите и водещи продукти от света на пластмасовите изделия. Използвайки опита и ноу-хауто на своите партньори в България и Европа, които са сред водещите производители на пластмасови изделия и опаковки,  обуславят пред нас достигането на нови хоризонти на развитие.

Ние създадохме и система за оценяване на най- добрите продукти, където преработвайки нашата информация от и за пазара, и мненията на нашите клиенти за продуктите, оценяваме продуктите и ги класираме в класация за „Най-Добър продукт на годината”.

След години опит обединихме процеса от производството до предлагането и отдаването под наем или лизинг на пластмасови изделия, и транспортни опаковки на нашите клиенти обединени в новостите като системите “Pool logistic” и "Pooling of transport packing".

Ние се грижим за усъвършенстване на качеството на предлаганата от клиентите на Lobbi Plast крайна продукция с цел гарантиране на конкурентоспособността и развитието на техния бизнес и постигане на един по- здравословен и по- добър начин на живот. 

Стараем се да бъдем първи в новостите, да имаме постоянен контакт с нашите клиенти и да сме винаги на тяхно разположение.

Дългогодишният ни опит, професионалният ни екип и постоянните инвестиции допринасят за успешната ни работа през годините и за доверието на нашите клиенти към нас.